enda

Trine Cordes Berg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Mordene i Kongo 2018 Sminkør U/Spillefilm
Før frosten 2018 Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Mercur 2017 Sminkør Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Chefsminkør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Hår og makeup Tv-serie
Bedrag 2 2016 Hår stylist Tv-serie
En chance til 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Makeup assistent DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Makeup DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Sminkør Tv-serie
Kon-tiki 2012 Chefsminkør U/Spillefilm
Far 2012 Sminkør DK/Kort fiktion
Fortidens skygge 2012 Makeup DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Makeup DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Makeup, Chefsminkør DK/Spillefilm
Camping 2009 Makeup DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Makeup Tv-serie
Flugten 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Makeup Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Stylist Tv-serie
Forestillinger 2007 Makeup Tv-serie
Hjemve 2007 Makeup DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Johanne i Troldeskoven 2006 Makeup Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Makeup assistent DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Makeup DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Makeup Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Sminkør Tv-serie
Skyggen 1998 Makeup DK/Spillefilm
Den attende 1996 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.