enda

Trine Gram

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underverden 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
3 ting 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
En chance til 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Regi Tv-serie
Dicte 1 2013 Rekvisitør Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Regi Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
4x1 2011 Regi Tv-serie
Min bedste fjende 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Submarino 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kristian 2009 Regi Tv-serie
Album 2008 Rekvisitør Tv-serie
Max pinlig 2008 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Set designer DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Nynne 2006 Påklæder Tv-serie
Vildt 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.