enda

Tue Bengtsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Belyser Tv-serie
Aminas breve 2017 Belyser DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Belyser Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Belyser Tv-serie
Den danske pige 2015 Belyser (Danmark) U/Spillefilm
Det mindste kongerige i verden 2015 Belysningsmester, Kameraassistent Tv-serie
Krigen 2015 Belyser DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Belyser Tv-serie
Rita 3 2015 Belyser Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Belyser DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Belyser DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Belyser Tv-serie
Nordvest 2013 Belyser DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Belyser DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Belyser Tv-serie
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Kapringen 2012 Belyser DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Belyser DK/Spillefilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Belysningsmester Tv-serie
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Belyser DK/Spillefilm
Dirch 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Belyser DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belysningsmester Tv-serie
Kristian 2009 Belysningsmester Tv-serie
Camping 2009 Belyser DK/Spillefilm
Bobby 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Belysningsmester Tv-serie
Hvor drenge bliver til mænd 2008 2. fotograf DK/Dokumentarfilm
En forelskelse 2008 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Assistent Tv-serie
Kaffepausen 2007 Foto DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Vi ses 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Belyser DK/Spillefilm
Samurai 2006 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.