enda

Vicki Møllgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Rekvisitør Tv-serie
Norskov 1 2015 Chefrekvisitør Tv-serie
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Chefrekvisitør Tv-serie
Fasandræberne 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Chefrekvisitør Tv-serie
Borgen 2 2011 Regi Tv-serie
De vilde svaner 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
To verdener 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Rekvisitør Tv-serie
De unge år 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Påklæder Tv-serie
Fluerne på væggen 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.