enda

Vickie Aviaja

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Battle 2018 Makeup-assistent U/Spillefilm
Happy ending 2018 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Sminkør Tv-serie
Mercur 2017 Sminkør Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Sminkør DK/Spillefilm
1864 2014 Hairstylist Tv-serie
Antboy 2013 Sminkeassistent, Sminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.