enda

ARTE

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The County 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Aminas breve 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De sidste mænd i Aleppo 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min lille søster 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ruth 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kapitel 11 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I am Here 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Korsvejen 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hollow Land 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den dag mine følelser blev væk 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen til verden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Amok 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Blod i mobilen 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lulu and Jimi 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
This Is Love 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Impossibly Yours 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Good Bye, Lenin! 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
American Dream 2002 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Familien Mann 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Geography of Fear 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bertolt Brecht - Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
En republik går amok 1996 Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 Malmö Nordisk Panorama 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Grand Prix 2018 Seoul, EBS International Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best International Film 2018 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Docsbarcelona 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Documentary Academy Award 2018 Warszawa, Against Gravity 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
SOS-Kinderdörfer weltweit prize 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
VIKTOR Main Competition International Doc 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
McBaine lange dokumentarfilm pris 2018 San Francisco Int. Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
2nd Prize for Best Documentary 2018 Hong Kong International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Golden Alexander Award 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
FIPRESCI Award best documentary 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Det Græske Parlaments Humanistiske Pris 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Dragon Award Best Nordic Documentary 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
IDFA First Apparance Award 2017 Amsterdam, IDFA 2017 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Bedste Nordiske Dokumentarfilm 2017 Malmö Nordisk Panorama 2017 De sidste mænd i Aleppo
Best International Feature - Special Mention 2017 Auckland, Documentary Edge Festival 2017 De sidste mænd i Aleppo
New Talent Award 2017 Docsbarcelona 2017 De sidste mænd i Aleppo
Audience Award: Warsaw Documentary Award 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 De sidste mænd i Aleppo
Grand Prix 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 De sidste mænd i Aleppo
Lower Silesia Marshal’s Grand Prix Special Mention 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 De sidste mænd i Aleppo
The Mayor of Gdynia Award for Best Film 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 De sidste mænd i Aleppo
The BYDGOSZCZ ART/DOC AWARD 2017 Warszawa, Against Gravity 2017 De sidste mænd i Aleppo
Honorable Mention 2017 Durham, Full Frame 2017 De sidste mænd i Aleppo
Full Frame Inspiration Award 2017 Durham, Full Frame 2017 De sidste mænd i Aleppo
THE REVA AND DAVID LOGAN GRAND JURY AWARD 2017 Durham, Full Frame 2017 De sidste mænd i Aleppo
DOX:AWARD 2017 CPH:DOX 2017 De sidste mænd i Aleppo
World Cinema Jury Prize: Documentary 2017 Sundance Film Festival 2017 De sidste mænd i Aleppo
Nomineret Dragon Award bedste nordiske dokumentar 2014 Göteborg International Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.