enda

Red Rental

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Dreaming Murakami 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Charmøren 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gud taler ud 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Comeback 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2018 Dreaming Murakami
Best Actor 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Bedste Manus 2018 New York Tribeca Film Festival 2018 Sankt Bernhard Syndikatet
Sven Nykvist Cinematography Award 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
Fedeora Award Film Critic Assoc. 2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
Bedste Film 2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.