enda

Scanbox

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De forbandede år 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The County 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Træet 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landet af glas 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Spark 2017 Produktionsselskab
Den anden side 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Two Is a Family 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Supersonic 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Bad Santa 2 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hell or High Water 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Shelley 2016 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Captain Fantastic - en ualmindelig far 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Everybody Wants Some!! 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Carol 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blandt mænd og får 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den lille prins 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Remember 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Where to Invade Next 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Eye in the Sky 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trumbo 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
While We're Young 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fritz Bauer: En fjende af staten 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Familien Bélier 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Magic in the Moonlight 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Captive 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Good Lie 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Quiet Ones 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Begravet i fortiden 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det er aldrig for sent 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grace of Monaco 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
3 Days to Kill 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brick Mansions 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
My Life Directed by Nicolas Winding Refn 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Wild Tales 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Woman in Black 2: Angel of Death 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Homesman 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Taken 3 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
St. Vincent 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Big Eyes 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
Black or White 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Giver 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Loft 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The way way back 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Parker 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Texas chainsaw 3D 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Lunchbox 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Familien 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mandela: Vejen til frihed 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Philomena 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farvel til mafiaen 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Betties tur 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Butler 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ung og smuk 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Human Capital 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
What If? 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Distributionsselskab U/Spillefilm
Woody Allen: A documentary - Manhattan, movies & me 2012 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Taken 2 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zambezia 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Thanks for Sharing 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bachelorette 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Distributionsselskab DK/Spillefilm
To Rome with Love 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bon appétit, Hr. Præsident 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
LOL 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Place Beyond the Pines 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
What Maisie Knew 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
En sang for Marion 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Lady 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Julie 2011 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Scream 4 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Midnight in Paris 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvad gør vi nu? 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Artist 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
My Week with Marilyn 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hysteria 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Colombiana 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
You're Next 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Monsters 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Way Back 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Animal kingdom 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Miral 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
I am love 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rare exports: A christmas tale 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saw VII 3D 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nawals hemmelighed 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Buried 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Micmacs - Det glade vanvid 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Planet 51 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
The whistleblower 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trofæ-fruen 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Youth in Revolt 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bronson 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Soraya M 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
My bloody valentine 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
L.A. gigolo 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Arthur og Maltazars hævn 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drag Me to Hell 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Taken 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yacoubians hus 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Road 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
I love you Phillip Morris 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Get low 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mumitroldene: Farlig midsommer 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
My Best Friend's Girl 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saw 5 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
In Bruges 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blå mænd 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The Forbidden Kingdom 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Space Chimps 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Doomsday 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
One shot 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Cleaner 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himmerland 2008 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The eye 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Modstand 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Che - Argentineren 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
En kvinde i Berlin 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evening 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Nanny Diaries 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
I'm Not There 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saw 4 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Reservation road 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stor opstandelse 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
2:37 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed i koleraens tid 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Berlin 2007 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Terabithia - et hemmeligt land 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saw 3 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jar City 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Berygtet 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Apocalypto 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bobby 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stormbreaker 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trust the man 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Af banen! 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dahmer 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Watcher 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bye Bye Blue Bird 1999 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Festen 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kundun 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bolt 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Scream 2 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Getting Even 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nirvana 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Twin town 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mimic 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
In & out 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
She's so lovely 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Wings of the Dove 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cop Land 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vinter gæsten 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
187 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dobermann 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
I shot Andy Warhol 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brødrene McMullen 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under the gun 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hard-boiled 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.