enda

Scanbox

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Den anden side 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Spark 2017 Production company
Med lukkede øjne 2010 Production company DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Production company DK/Spillefilm
The Watcher 2000 Production company U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.