enda

Svensk Filmindustri

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arn - riget ved vejens ende 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mor Muh og Krage 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mor Muh og kragens juleaften 2008 Produktionsselskab
Mor Muh møder krage 2008 Produktionsselskab
Arn - tempelridderen 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Labyrint 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Wallander: Fotografen 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Håkan Bråkan & Josef 2004 Produktionsselskab
Karlsson på taget 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Troløs 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pippi på de syv have 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på nyrestenen 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agnes Cecilia 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Black Jack 1990 Produktionsselskab
Cha cha cha 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
1939 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ærter og knurhår 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
G - en gruppe med go 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
P & B 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skrald 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er med barn 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bang! 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden på taget 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Emil og grissebassen 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Nybyggerne 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Æblekrigen 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
En drøm om frihed 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Passion 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oprøret i Ådalen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skammen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Her har du dit liv 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Giftsnogen 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nordisk kvadrille 1965 Produktionsselskab Antologi
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
491 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kjolen 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Raggartøsen 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stilheden 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Souvenirs from Sweden 1960 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Djævelens øje 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Då och nu 1952 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ett hörn i norr 1951 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
To mennesker 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tørst 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kärleken segrar 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grønt guld 1949 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kun en mor 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eva 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Moderhjertet 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
To Mennesker 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rovmågen 1944 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ordet 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fodbold - Sverige - Danmark 1937 1937 Produktionsselskab Arkiv film
Kronprinseparrets bryllup 1935 1935 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anderssonskans Kalle 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spritsmuglerne 1925 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gösta Berlings Saga 1924 Produktionsselskab U/Spillefilm
De sidste Ørne 1923 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Køresvenden 1921 Produktionsselskab U/Spillefilm
Præsteenken 1921 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Erotikon 1920 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Instruktør 1995 Shanghai International Film Festival 1995 Min fynske barndom
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.