enda

UFA

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Liget der blev væk 1961 Production company U/Spillefilm
Broen over Rhinen 1960 Production company U/Spillefilm
Dyrene og efteråret 1953 Production company U/Dokumentarfilm
Dansk Film-Avis 1945 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 708 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 707 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 709 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 695 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 698 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 706 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis - diverse klip fra Danmark 1945 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 538 1944 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 660 1944 Production company Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 697 1944 Production company Dokumentariske optagelser
Münchhausen 1943 Production company U/Spillefilm
Den gyldne stad 1942 Production company U/Spillefilm
Vi indbyder til dans 1941 Production company U/Spillefilm
Annelie - et livs historie 1941 Production company U/Spillefilm
Fodboldlandskampen Danmark-Sverige 1941 Production company Dokumentariske optagelser
Die Rothschilds 1940 Production company Antologi
Fy Veronika 1940 Production company U/Spillefilm
Kora Terry 1940 Production company U/Spillefilm
Maskeballet 1940 Production company U/Spillefilm
Vask Videnskab Velvære 1933 Production company DK/Spillefilm
Den blaa Engel 1930 Production company U/Spillefilm
Alrune 1930 Production company U/Spillefilm
Asphalt 1929 Production company U/Spillefilm
Metropolis 1926 Production company U/Spillefilm
Faust 1926 Production company U/Spillefilm
Variété 1925 Production company U/Spillefilm
Hintertreppe 1921 Production company U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.