enda

UFA

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Liget der blev væk 1961 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broen over Rhinen 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dyrene og efteråret 1953 Producent U/Dokumentarfilm
Forbudt at Elske 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dansk Film-Avis nr. 669 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 706 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis - diverse klip fra Danmark 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 708 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis 1945 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 707 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 709 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 695 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 698 1945 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 697 1944 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 660 1944 Producent Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis nr. 538 1944 Producent Dokumentariske optagelser
Münchhausen 1943 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Gammelt hjerte bli'r ungt igen 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Borgmesterinden bader 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Akrobat oh! 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gyldne stad 1942 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Affæren Dr. Crippen 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fodboldlandskampen Danmark-Sverige 1941 1941 Producent Dokumentariske optagelser
Vi indbyder til dans 1941 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Annelie - et livs historie 1941 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Flyveskolens Skræk 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Maskeballet 1940 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Fy Veronika 1940 Producent, Distributionsselskab U/Spillefilm
Die Rothschilds 1940 Producent Antologi
Kora Terry 1940 Producent U/Spillefilm
Frigjort 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vask Videnskab Velvære 1933 Producent DK/Dokumentarfilm
Den blaa Engel 1930 Producent U/Spillefilm
Alrune 1930 Producent U/Spillefilm
Asphalt 1929 Producent U/Spillefilm
Metropolis 1926 Producent U/Spillefilm
Geheimnisse einer Seele 1926 Producent U/Spillefilm
Faust 1926 Producent U/Spillefilm
Variété 1925 Producent U/Spillefilm
Siegfried 1924 Producent U/Spillefilm
Hotel Atlantic 1924 Producent U/Spillefilm
Nibelungerne - Kriemhilds Hævn 1924 Producent U/Spillefilm
Fyrstinde Tatjana 1923 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storhertugens Finanser 1923 Producent U/Spillefilm
Hintertreppe 1921 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.