enda

Zentropa Entertainments5

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Kraftidioten 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Olmo and the Seagull 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Weight of Elephants 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Way to Live 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Happy End 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brainy 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Videocracy 2010 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Hannahs valg 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sois sage 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Red Road 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Documentary Award 2015 Rio de Janeiro Film Festival 2015 Olmo and the Seagull
Ungdoms Jury Prisen 2015 Locarno, Festival internazionale del film 2015 Olmo and the Seagull
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull
NORDIC:DOX AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Olmo and the Seagull
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Grand Jury Prize for International Features 2003 Los Angeles, AFI Int. Festival 2003 Se til venstre, der er en svensker
Best Leading Actor 2003 Karlovy Vary International Film Festival 2003 Se til venstre, der er en svensker
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.