Petrine Agger

/F. 1962

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Pias mor DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Kisser DK/Spillefilm
Find Dory 2016 Stemme U/Spillefilm
Broen 3 2015 Marianne Tv-serie
Heartless 2 2015 Miriam Tv-serie
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Miriam Tv-serie
Natten er ung 2014 Elisabeth DK/Kort fiktion
Valg i kommunen 2013 Grethe Jensen Tv-serie
Borgen 3 2013 Pernille Madsen Tv-serie
Tabu 2012 Psykolog DK/Kort fiktion
Over kanten 2012 Kvindelig betjent DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Lisbeth DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Ellen Severin DK/Spillefilm
Jul i kommunen 2012 Grethe Jensen Tv-serie
Carmen & Colombo 2011 Hanne Ipsen Tv-serie
Borgen 2 2011 Pernille Madsen Tv-serie
Borgen 1 2010 Pernille Madsen Tv-serie
Se min kjole 2009 Plejemor DK/Spillefilm
Anna 2009 Mor DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The movie 2009 Trisse DK/Spillefilm
Superbror 2009 Støttelærer DK/Spillefilm
Album 2008 Sygeplejerske på ølejr Tv-serie
Cecilie 2007 Louise, lærer DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Hanne Tv-serie
2900 Happiness 2007 Læge Tv-serie
Fidibus 2006 Betjent 1 DK/Spillefilm
Store planer 2005 Socialrådgiver DK/Spillefilm
Klovn 2005 Ditte Tv-serie
Forbrydelser 2004 Elisabeth DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Frøken Strøm Tv-serie
Små ulykker 2002 Britt DK/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Lillian DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Charlotte, Annikas mor DK/Spillefilm
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Caspers mor DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Anna, stuepige på Stillebækgården Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412