Søren Skov Haraldsted

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sorgenfri 2016 SFX-koordinator DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Special effects DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Special effects Tv-serie
Lev stærkt 2014 Special effects-tekniker DK/Spillefilm
Adils krig 2014 SFX-koordinator DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Special effects DK/Spillefilm
Into the White 2012 Special effects-koordinator U/Spillefilm
Melancholia 2011 SFX pyro tekniker DK/Spillefilm
Simon 2011 Special effects-supervisor U/Spillefilm
Hævnen 2010 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Special effect Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 SFX-projektleder DK/Spillefilm
Ma salama Jamil - Gå med fred Jamil 2008 Special effects DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
Wallander 2008 Special effect-koordinatorassistent Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Special effect DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Special effects DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Special effect DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 SFX-tekniker Tv-serie
7 miljonärer 2006 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Special effects DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Special effects DK/Spillefilm
Zozo 2005 Pyrotekniker U/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Special effects DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412