enda

Ann Borghelt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Alle for tre 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Sminkeassistent Tv-serie
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Makeup (2. unit) Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Sminkeassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Sminkeassistent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.