enda

Anne Magnér

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Casting, Location scout DK/Spillefilm
Kød & blod 2019 Statistcasting, Location scout DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Statistkoordinator, Location scout DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Statistkoordinator, Location scout DK/Spillefilm
Brakland 2018 Statistkoordinator, Location scout DK/Spillefilm
Håbet 2018 Statistkoordinator, Location scout Tv-serie
Journal 64 2018 Statistcasting DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Location scout DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Statistkoordinator Tv-serie
Mercur 2017 Statistkoordinator Tv-serie
Swinger 2016 Casting DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Statistkoordinator, Location manager DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Statistcasting DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Casting-assistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Location scout DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Børnecasting-assistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Location scout, Casting DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Location-assistent DK/Spillefilm
ID:A 2011 Statistkoordinator, Location scout DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Casting DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Casting DK/Kort fiktion
Eksperimentet 2010 Location scout (Fyn) DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Location scout (Fyn), Statistkoordinator DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Camping 2009 Statistkoordinator (Fyn) DK/Spillefilm
Træneren 2009 Statistkoordinator, Location scout DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Statistkoordinator (Ærø) DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Betjent, politistation, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Medvirkende, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Statistkoordinator (præproduktion) DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Statistkoordinator (Fyn) DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.