enda

Anne-Marie Ubbe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Scripter DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Scripter DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Scripter Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Scripter DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Scripter Tv-serie
Op med halen 2014 Scripter Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Scripter Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Scripter Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Scripter Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Scripter Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Scripter Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Scripter Tv-serie
All Inclusive 2014 Scripter DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Scripter DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Scripter Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Manus-supervisor Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Manus-supervisor, Scripter Tv-serie
Bora Bora 2011 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Scripter DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Scripter (Danmark DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Manus-supervisor Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Scripter DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Scripter DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Scripter Tv-serie
Sommer 2008 Scripter Tv-serie
Kærlighed på film 2007 Manuskonsulent, Manus-supervisor, Scripter DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Scripter DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Scripter Tv-serie
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Scripter DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Scripter, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Instruktørassistent, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Manus-supervisor, Scripter DK/Spillefilm
In Transit 2005 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Scripter DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Scripter DK/Spillefilm
Således skete det 2004 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Manus-supervisor Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.