enda

Annette Averhoff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kampen om Grønland 2020 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Blokhavn 2020 Postproducer DK/Spillefilm
Malous jul 2020 Grading DK/Spillefilm
Soy No Soy 2020 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Far til fire og vikingerne 2020 Postproducer DK/Spillefilm
Sex (oversigt) 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
De forbandede år 2020 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kina 2019 Postproducer DK/Kort fiktion
Selvhenter 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Mælkekrigen 2019 Postproducer U/Spillefilm
Danmarks Sønner 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Postproducer DK/Kort fiktion
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Postproducer U/Spillefilm
Lida 2017 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Gud taler ud 2017 Koordinator DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
At elske Pia 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Digital effects supervisor Tv-serie
Wolf and Sheep 2017 Associate producer DK/Spillefilm
The Square 2017 Producerassistent U/Spillefilm
En vred mand 2015 Producer DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Scripter, Clapper DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Producer DK/Kort fiktion
Trekanter af lykke 2014 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.