enda

Aske Alexander Foss

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Fotograf DK/Spillefilm
Western Arabs 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Herrens veje 1 2017 Fotograf Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Fotograf Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Hugo på bas 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Al Medina 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tabu 2012 Foto DK/Kort fiktion
Fortidens skygge 2012 2. fotograf DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tro, Håb og Sex 2011 Foto DK/Kort fiktion
Verdens bedste kok 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Fotograf, 2. unit (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Den 2. side 2010 Fotograf Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Foto Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Foto, Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Fotograf Tv-serie
Det forbudte landshold 2003 2. fotograf DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Charlie Butterfly 2002 Belyser DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsassistent Tv-serie
Valde & Theo 2001 Foto DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Nana 1999 Foto DK/Kort fiktion
Antenneforeningen 1999 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Ronnie Rocket 1997 Fotograf (Super8) DK/Dokumentarfilm
Café Hector 1996 Belyser DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.