enda

Benjamin Kitter

(1975 – )

Skuespiller. Søn af Bjarne Kitter, der var barneskuespiller, og barnebarn af skuespilleren og parodisten Peter Kitter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Politibetjent Jonathan DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Ivan Solomon DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Anders Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Anders Tv-serie
Happy ending 2018 Carsten DK/Spillefilm
Brakland 2018 Troels DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Børge Krogh DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Hertugen af Schackenborg DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Mikrobiologisk tekniker DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Esben Tv-serie
Afvej 2015 Martin DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Instruktøren Bruno Tv-serie
Bankerot 2014 Revisor Tv-serie
Rita 2 2013 Censor Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Børsmægler DK/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Larry U/Spillefilm
G-force 2009 Carter U/Spillefilm
Pagten 2009 Nisse Tv-serie
Album 2008 Jon, 1989 Tv-serie
De unge år 2007 Skumle DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Betjent i Karinas lejlighed #1 DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Special effects-tekniker U/Spillefilm
På toppen 2004 Medvirkende DK/Kort fiktion
Normalerweize 2004 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.