enda

Cecilie Anna Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Location assistent DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Forældre 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Krigen 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
9. april 2015 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Produktionskoordinator Tv-serie
Tarok 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Cairo skrald 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Får 2009 Producerassistent DK/Kort fiktion
Bobby 2009 Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.