enda

Christina Dahlin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Makeup DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Sminkør Tv-serie
Broen 2 2013 Sminkør Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Sminkør Tv-serie
Borgen 2 2011 Sminkør Tv-serie
Borgen 1 2010 Sminkør Tv-serie
Sommer 2008 Sminkør Tv-serie
Livvagterne 2008 Sminkør Tv-serie
Fighter 2007 Makeup assistent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Sminkør Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Makeup Tv-serie
Mimi og madammerne 1998 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.