enda

Christina Kallan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
De Frivillige 2019 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Rekvisitørassistent, Set rekvisitør DK/Spillefilm
Mercur 2017 Regi, Påklæder Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rosita 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Regi Tv-serie
Ved verdens ende 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Camping 2009 Rekvisitørassistent, Location scout DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Location scout DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Location scout DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Location scout DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
To verdener 2008 Location manager DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Rekvisitørassistent (Fyn), Location scout (Fyn) DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Rekvisitør (Fyn) DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Location scout DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Location manager (Sydfyn) DK/Kort fiktion
Drømmen 2006 Regi-runner DK/Spillefilm
Springet 2005 Produktionsassistent, Statistcasting DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.