enda

Claus Nielsen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Location manager DK/Spillefilm
Dronningen 2019 Location manager DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Location scout DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Location scout Tv-serie
Friheden 2018 Location scout Tv-serie
Lykke-Per 2018 Location manager DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Location scout DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Location scout DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Location manager DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Location scout Tv-serie
Gud taler ud 2017 Location scout DK/Spillefilm
Darling 2017 Location scout DK/Spillefilm
Underverden 2017 Location manager DK/Spillefilm
Anti 2016 Location manager DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Location manager DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Location manager Tv-serie
Krigen 2015 Location manager DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Location manager DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Location assistent Tv-serie
Kapgang 2014 Location manager DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Location manager, Location scout DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Location manager DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Location manager Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Location manager DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Location manager DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Location manager DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Location scout, Location manager DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Location manager DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Location manager DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Location scout DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Location scout (Fyn) DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Location manager DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Location manager Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Location manager DK/Spillefilm
Album 2008 Location scout Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Location scout DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Location scout DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Location scout DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Indspilningsleder, Location manager DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nynne 2006 Location manager Tv-serie
Unge Andersen 2005 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Mørke 2005 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Location manager DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Albert 1998 Location manager DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.