enda

Cyron Melville

(1984 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Askedrengen - I troldekongens sal 2018 Per U/Spillefilm
Kubo - den modige samurai 2016 Hosato U/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Politimand Martin DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Brian Laudrup DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Nikolaj DK/Spillefilm
Sort 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Nymphomaniac Director's Cut 2014 A DK/Spillefilm
First Movers 2013 Joachim DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Elias DK/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 A DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Enevold Brandt DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Mads DK/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Tintin U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
50 Års Ensomhed 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Planet 51 2010 Glar (dansk version) U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Daniel DK/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Travis Brody U/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Kong Valdemar DK/Spillefilm
Sommer 2008 Eik Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Oliver Schandorff Tv-serie
Fighter 2007 Emil DK/Spillefilm
Første person ental 2006 Emil DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Nikolaj DK/Spillefilm
Dimission 2006 Kasper DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Adam DK/Spillefilm
Koma 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fucking 14 2005 Carsten DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Balder Tv-serie
2 ryk og en aflevering 2003 Bo DK/Spillefilm
No man's land 2000 Christian Buck DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Frederik DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Mads Jokumsen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.