enda

Dan Dirckinck-Holmfeld

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 VFX DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 VFX-supervisor, VFX DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Lead 3D artist DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 3D artist U/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Compositing DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Lead 3D artist DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
QEDA 2017 Lead compositing DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Compositing DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Compositing DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 VFX-supervisor Tv-serie
Forældre 2016 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Anti 2016 Compositing DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Compositing DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Compositing DK/Spillefilm
Rosita 2015 Compositing DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Compositing DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Compositing DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Compositing DK/Spillefilm
9. april 2015 3D-artist DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 3D-artist, Compositing DK/Spillefilm
Comeback 2015 Compositing DK/Spillefilm
1864 2014 Compositing Tv-serie
Superclásico 2011 Compositing DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Digital artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.