enda

Dan Isager Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreams by the Sea 2017 Lydoptagelser U/Spillefilm
Dan Dream 2017 Boom operator DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Du forsvinder 2017 Boom operator DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Boom operator Tv-serie
Norskov 2 2017 Boom operator Tv-serie
Dicte 3 2016 Boom operator Tv-serie
Mod toppen af bjerget 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Norskov 1 2015 Boom operator Tv-serie
9. april 2015 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Sværvægter 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Boom operator Tv-serie
Kontrolleret Kaos - Fra krig til kunst 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Slowly, Slowly 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
På rejse efter lykke 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Imagia 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Hearts and Minds 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Henning 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Klip, Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.