enda

Dan Zahle

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Allan Willadsen Tv-serie
Swinger 2016 Jan DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Søren Tv-serie
Bedrag 1 2016 Søren Thaulov Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Ejendomsmægler Tv-serie
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Henrik DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Frank Helmond DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Overlæge Tv-serie
Backgammon 2014 Thomas DK/Spillefilm
The Executive 2013 Peter Jensen DK/Kort fiktion
Sølvtråd 2013 Studievejleder DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Peter Schultx Tv-serie
Allez 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tour de Force 2010 JJ DK/Spillefilm
Methodacts 2008 Instruktion, Jens, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Homo Steffen Tv-serie
Tid til forandring 2004 Jens DK/Spillefilm
Hvem tror på Ulrik? 2001 René DK/Kort fiktion
Stjerner uden hjerner 1997 Ricki DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.