enda

Dirk Brüel

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Fassbinder - at elske uden at kræve 2015 Stillfotograf, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Stille hjerte 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Fotograf Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Fotograf Tv-serie
Den sorte pimpernel 2007 Foto DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Foto Tv-serie
Historien bag kameraet 2006 Fotograf Tv-dokumentar
Ondskabens anatomi 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Return to Sender 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 A-fotograf DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Foto DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Foto DK/Spillefilm
A Piano Tale 2003 Foto DK/Kort fiktion
Se dagens lys 2003 Foto Tv-film
Forsvar 2003 Foto Tv-serie
Wilbur begår selvmord 2002 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kat 2001 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Foto DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Foto DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Foto DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Foto DK/Spillefilm
Solen er så rød 1999 Foto DK/Kort fiktion
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Afmagt 1998 Foto DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Foto DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Foto DK/Spillefilm
Skat, det er din tur 1997 Foto DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Fotograf DK/Spillefilm
Himmelstigen 1997 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Cirkus Ildebrand 1995 Foto DK/Spillefilm
Asger Jorn in memoriam 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Kun en pige 1995 Fotograf DK/Spillefilm
Pumaens datter 1994 Foto DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Foto Tv-serie
Fyr og flamme 1994 Foto DK/Kort fiktion
Roser og persille 1993 Foto DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Foto DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Foto DK/Kort fiktion
De nøgne træer 1991 Foto DK/Spillefilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Den magiske orden - en film om dansk design 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Dagens Donna 1990 Foto DK/Spillefilm
Sirup 1990 Foto DK/Spillefilm
Springflod 1990 Foto DK/Spillefilm
Syv-et 1990 Foto DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Fotograf (exteriør) DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Foto DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1988 Foto Tv-serie
Opløsning 1987 Foto DK/Kort fiktion
Sorg-agre 1987 Foto Tv-film
Danish Music at the Louisiana 1987 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Flamberede hjerter 1986 Foto DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Foto DK/Spillefilm
Paradiset er ikke til salg 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Der er en kridtcirkel om dit liv 1984 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Stationer 1984 Foto DK/Kort fiktion
Bag jalousien 1984 Foto U/Spillefilm
Tukuma 1984 Foto DK/Spillefilm
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Per Nørgård - et arbejdsportræt 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Gittes monologer - Per Højholt 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Der er et yndigt land 1983 Foto DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Foto DK/Spillefilm
Det grønne brud - en film om Eva Sørensen 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Hjemlig hygge 1982 Foto DK/Kort fiktion
Go' morgen Morgen 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Udvikling 1982 Fotograf Tv-serie
Kniven i hjertet 1981 Foto DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Foto DK/Spillefilm
Ta' feen i den anden hånd 1981 Foto DK/Kort fiktion
Guldhjertet 1981 Foto DK/Kort fiktion
Kvindesind 1980 Foto DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Foto DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Foto DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Foto DK/Kort fiktion
Johnny Larsen 1979 Foto DK/Spillefilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Fotograf DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Foto DK/Spillefilm
92 minutter af i går 1978 Foto DK/Spillefilm
De gale i Havana 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Kammesjukjul 1978 Foto Tv-film
Et par dage med Magnus 1978 Foto Tv-serie
Kloden rokker 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Clark 1977 Foto DK/Spillefilm
Drenge 1977 Foto DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
Smertens børn 1977 Foto DK/Spillefilm
Veronicas svededug 1977 Foto DK/Eksperimentalfilm
Christiania 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Blind makker 1976 Foto DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Foto DK/Spillefilm
Herfra min verden går 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Detaljer fra den vesteuropæiske industrikultur 1976 Foto DK/Eksperimentalfilm
Kroppens træning og udtryk I 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Kroppens træning og udtryk II 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Vort værk 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Foto DK/Spillefilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Per 1975 Foto DK/Spillefilm
Cobra et après 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Klaus Rifbjerg 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Yoga - en vej til lykke 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Nøglehullet 1974 Foto DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Foto DK/Spillefilm
Flugten 1973 Foto DK/Spillefilm
Papir 1973 Foto Tv-film
Skagen 72 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Eline - de første 16 måneder 1973 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Livet er en drøm 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Stærekassen 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Ø.K. i fem verdensdele 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Hånden på hjertet - passer du på det? 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Hjerneskader hos børn 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Løsladt 1972 Foto DK/Kort fiktion
Kære Irene 1971 Foto DK/Spillefilm
Vilde engle - en minoritet i Danmark 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Fremmed 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Det kan blive bedre, kammerat 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Slumstormerne 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
The Fight Between Industry and Poetry 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
En mand 1971 Foto DK/Kort fiktion
Ind imellem bliver vi gamle 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Nulpunkt 1971 Foto DK/Eksperimentalfilm
Drej 000 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Dansk industri i en verdenshusholdning 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Gitte i april 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Revolution 1969 Foto DK/Kort fiktion
Fugls føde 1968 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Boxiganga 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Fantasterne 1967 Stills DK/Spillefilm
Landet de vandt 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Albertslund Syd 1965 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Hurra for os - ! 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Choices Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.