enda

Elin Pröjts

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Klipper Tv-serie
Unfair 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Dræberne fra Nibe 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Klipper Tv-serie
Den magiske juleæske 2016 Klipper DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Klipper Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Klipper, B-klipper DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Klipper U/Spillefilm
Partiets mand 2014 Klipper Tv-serie
Dicte 2 2014 Klipper Tv-serie
Det grå guld 2013 Klipper DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Klipper Tv-serie
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Klip DK/Spillefilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Klip DK/Kort fiktion
Isabella for real 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Klipper DK/Spillefilm
4x1 2011 Klipper Tv-serie
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Promise 2010 Klip DK/Kort fiktion
Mor byttes 2010 Klip DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Klip DK/Spillefilm
Pagten 2009 Klip Tv-serie
Lærkevej 2009 Klip Tv-serie
Den du frygter 2008 B-klipper DK/Spillefilm
Amandas 2 verdener 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Bønderne 2007 Klip DK/Kort fiktion
De smås krig 2007 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Mats Gustafson Long Island, N.Y. 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Klip DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Klip Tv-serie
Exit 2004 Klip DK/Kort fiktion
Vrede 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.