enda

Esben Mourier

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Friheden 2018 Rekvisitør Tv-serie
Happy ending 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Rekvisitør Tv-serie
Den anden verden 2016 Regi Tv-serie
Rita 3 2015 Regi Tv-serie
Bankerot 2014 Chauffør, Chefrekvisitør Tv-serie
All Inclusive 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Rekvisitør Tv-serie
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Strings 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Regi Tv-serie
GUFOL-Mysteriet 1997 Regi Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.