enda

Flemming Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 SFX DK/Kort fiktion
Cutterhead 2019 Special effects DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Håbet 2018 SFX-tekniker Tv-serie
Du forsvinder 2017 SFX-klipper DK/Spillefilm
Underverden 2017 Stuntassistance DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 SFX-klipper DK/Dokumentarfilm
Heartless 1 2014 Special effects Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Special effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.