enda

Frederik Strunk

Filmklipper. Søn af filminstruktøren og forfatteren Ulla Hjorth Nielsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Klipper DK/Spillefilm
Undtagelsen 2019 Klipper DK/Spillefilm
Den blå orkidé 2019 Klipper DK/Spillefilm
Grethe 2017 Klipper Tv-serie
Mercur 2017 Klipper Tv-serie
Forever Now 2017 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Fuglene over sundet 2016 Klipper DK/Spillefilm
Fortiden foran os 2016 Klipper U/Spillefilm
Kollektivet 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Klipper DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Tag stilling 2014 Klipper DK/Reklamefilm
Lev stærkt 2014 Klipper DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Supplerende klip DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Klipper DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Klipper Tv-serie
Sne 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Oasen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Sentinel 2013 Klipper DK/Eksperimentalfilm
En anderledes dreng 2013 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Før solen går ned 2010 Klip, Musik, Colorgrading DK/Kort fiktion
Be Here Now 2009 Klip, Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.