enda

Gerard Carey Bidstrup

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Far er død nu 2016 Krematoriemedarbejder, Produktionsleder DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Kirurg, Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Eliten 2015 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Rodløs 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
En ekstra indsats 2013 Mand i have, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Terapeut DK/Spillefilm
Duer flyver frit på himlen 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Dennis Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Erhvervspsykolog Tv-serie

Som Gérard Bidstrup

Title År Funktion Category
Genkendelsen 2017 Ekskæreste DK/Kort fiktion
Den anden verden 2016 Vagt Tv-serie
Bedrag 2 2016 Betjent Tv-serie
Bedrag 1 2016 Betjent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Janus Tv-serie
Bankerot 2014 Tjener Tv-serie
Rita 2 2013 Far til Amanda Tv-serie
Duer skal flyve frit i himlen 2010 Far DK/Kort fiktion
Flugten 2009 Sekretær DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Per Tv-serie
Krøniken 2004 Ditlev Tv-serie
En fars søn 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2001 Emil DK/Kort fiktion
En kærlighedshistorie 2001 Avislæsende mand DK/Spillefilm
Anna 2000 Jørgen Schwer DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Svenne Tv-serie
Skjulte spor 2000 Martin Schönbeck, tidl. fodboldspiller Tv-serie
You can't eat fishing 1999 Jens DK/Kort fiktion
Gummi Tarzan 1981 Ivans klassekammerat DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.