enda

Gitte Gammelgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 B-fotograf DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Anti 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 B-fotograf, 2. unit Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Focus puller Tv-serie
Villads fra Valby 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Søn 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Lulu 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Kameraassistent Tv-serie
Stille hjerte 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Labrador 2012 Focus puller DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Magi i luften 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Julie 2011 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
ID:A 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 B-fotograf DK/Kort fiktion
Mor byttes 2010 B-fotograf DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 Kameraassistent Tv-serie
R 2010 Focus puller, 2. unit DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Fotografassistent DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Kameraassistent DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Forestillinger 2007 Focus puller Tv-serie
Jar City 2006 Fotografassistent U/Spillefilm
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Store planer 2005 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Clapper/loader DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Rembrandt 2003 Clapper/loader, 2. unit DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Clapper/loader DK/Spillefilm
Valde & Theo 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Jolly Roger 2001 Clapper/loader DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kameraassistent Tv-serie
Flænset 1999 Fotografassistent DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.