enda

Gregers Dohn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Trailer-klipper U/Spillefilm
37 2016 Klipper DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Comeback 2015 Trailer-klipper, Teaser-klipper DK/Spillefilm
Rosita 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
9. april 2015 Teaser-klipper DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Location manager Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Skytten 2013 Trailer-klipper DK/Spillefilm
En familie 2010 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Trailer-klipper DK/Spillefilm
To verdener 2008 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Eat shit and die 2007 Klip DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Råzone 2006 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Klip U/Spillefilm
Nattens engel 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Chock. Liftarflickan 1997 Klip U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.