enda

Hans Henrik Voetmann

(1950 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Kaj Lindberg, trafikminister Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Læge DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Kildegård DK/Spillefilm
Æsketroldene 2014 Snapholm U/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Jørgen DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Henning Jørgensen DK/Spillefilm
1864 2014 Guldsmed Tv-serie
Oasen 2013 Motelejer DK/Kort fiktion
Alle for to 2013 Bartender Palle DK/Spillefilm
Bellum 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Ulrik Hartmann DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Ældre skuespiller DK/Kort fiktion
Monsterjægerne 2009 Skoleleder DK/Spillefilm
To verdener 2008 Vagn DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Ældre skuespiller Tv-serie
Kunsten at græde i kor 2007 Dr. Madsen DK/Spillefilm
Nynne 2006 Karsten Fjeldmose, journalist Tv-serie
Råzone 2006 Clausen DK/Spillefilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Philip DK/Kort fiktion
Bare Holger 2005 Astrids far DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Politimand DK/Kort fiktion
Monberg & Tuxen 2004 Preben Tv-serie
Kongekabale 2004 Ole Finsen DK/Spillefilm
Orkideen 2003 Marcus DK/Kort fiktion
Lille far 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Kronprins Christians hovmester DK/Kort fiktion
Gabriels ord 2002 Erik DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Michael Tv-serie
Efterladt 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Povl Ejlerskov DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Wulffs døve far Tv-serie
Absolut Holberg 2000 Frands von Bremen Tv-film
Skjulte spor 2000 Mogens Gistorp, betjent Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Jensen, sagfører Tv-serie
Klinkevals 1999 Snedkermester Thomsen DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Borgmester DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Prædikanten Tv-serie
TAXA 1997 En kunde Tv-serie
Sunes familie 1997 Mand i bil DK/Spillefilm
Portland 1996 Selvmordsmand DK/Spillefilm
Den store kul-tur 1996 Hans Vad Tv-film
Carmen & Babyface 1995 Postbud DK/Spillefilm
Strenge tider 1994 Lars Tv-serie
Sort sjæl 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
- kalder Katrine! 1994 Katrines far DK/Kort fiktion
Sofaholdet 1994 Medvirkende Tv-film
En succes 1993 Asger Steensen Tv-film
Det forsømte forår 1992 Medvirkende DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Fabrikant Henriksens advokat DK/Spillefilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Mørk Tv-serie
Hvor lidt er for meget 1989 Medvirkende DK/Kort fiktion
Christian 1989 Vagt i De Gamles By DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Kaspersen, kriminalassistent DK/Spillefilm
Mødrehjælpen af idag 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
En hård dags nat 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Venner for altid 1987 Gårdvagt DK/Spillefilm
Ansigterne 1986 Medvirkende Tv-film
Mord i mørket 1986 Kaspersen, kriminalassistent DK/Spillefilm
Venner forever 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Try to remember 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Skov-Jensen Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Sund sans og nonsens 1980 Stemme Tv-film
Uvejr 1980 Medvirkende Tv-film
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nedrykning 1979 Medvirkende Tv-film
Den hemmelige skuffe 1979 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.