enda

Henrik Vincent Thiesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbets ø 2019 Pilotklip DK/Dokumentarfilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Klipper DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Klipper DK/Spillefilm
Swinger 2016 Klipper DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Klipper Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Klipper DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Fremtidsvej 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Bitter Pille 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Klipper Tv-serie
Void 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Miraklet 2014 B-klipper DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Klipper Tv-serie
En god død 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Krigskampagnen 2013 A-klipper DK/Dokumentarfilm
Borgen 3 2013 Klipper Tv-serie
Rita 1 2012 Klip Tv-serie
My love - Historien om Poul & Mai 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Bag Blixens maske 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Tankograd 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
5 fortællinger om en far 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Klipper Tv-serie
Den 2. side 2010 Klipper Tv-serie
Hïstorisk Document 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
Den perfekte muslim 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Headhunter 2009 Klip DK/Spillefilm
Goddag mit navn er lesbisk 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Bobby 2009 Klip DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Klip Tv-serie
Specialisterne 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Klipper Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 B-klipper DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Klip DK/Spillefilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Gå med fred Jamil 2008 Klip DK/Spillefilm
Grisen 2008 Klip DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Klip DK/Spillefilm
Isas stepz 2008 Klip Tv-serie
Den første kærlighed 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Han, hun og Strindberg 2006 Klip DK/Spillefilm
I sproget er jeg 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Klipper DK/Spillefilm
Fire kvinder 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Bare Holger 2005 Klip DK/Kort fiktion
Cirkus 2004 Klip DK/Kort fiktion
Dress / Jeg kender en pige 2004 Klip DK/Kort fiktion
1+1=2 2003 Klip DK/Kort fiktion
Den nye mand 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Klip DK/Spillefilm
From Scratz - Scener Fra Knud Vesterskovs Billedverden 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Limbo 2002 Klip DK/Kort fiktion
Løjserne 2001 Klip, Lyd, Produktionsassistent Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Klippeassistent Tv-serie
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Instanotron 3000 2000 Klip DK/Eksperimentalfilm
Siden sidst 2000 Klip DK/Kort fiktion
Sigøjnermusik 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Hotmen Coolboyz 2000 Klip DK/Spillefilm
Digital Workshop 1999 1999 Klip Antologi
Kokon 1999 Klip DK/Kort fiktion
Transformer 1999 Klip DK/Kort fiktion
Computerwelt 1999 Klip DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Klip DK/Kort fiktion
Filmen der døde 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Trafik 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Pink Prison 1999 Lydklipper DK/Spillefilm
Soft Days 1998 Klip DK/Kort fiktion
The mulatto 1998 Klip DK/Kort fiktion
Canst thou, O cruel! 1997 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Familie II 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
The Warhol nation 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Miranda 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.