enda

Irene Sparre Hjorthøj

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digital Romance 2016 Executive producer DK/Kort fiktion
Tre tosser 2014 Producer DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Producer Tv-serie
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerkonsulent DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Producer U/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Produktion DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Producer DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animationsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Hædrende Omtale 2007 Stockholm Film Festival Junior 2007 Den grimme ælling og mig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2009-07-03 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Chicago Int. Children's Film Festival 2008-10-23 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Rio de Janeiro Brazilian Int. Children´s Film Festival 2008-08-22 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2008-06-09 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Kristiansand International Children's Film Festival 2008-04-22 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Malmö, BUFF 2008-03-11 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Berlinale 2008-02-07 Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri
Tel Aviv International Children's Film Festival 2007-10-10 Den grimme ælling og mig
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2007-10-09 Den grimme ælling og mig
Rio de Janeiro Brazilian Int. Children´s Film Festival 2007-09-07 Den grimme ælling og mig
Sarajevo Film Festival 2007-08-17 Den grimme ælling og mig
Melbourne Film Festival 2007-07-25 Den grimme ælling og mig
Giffoni Film Festival 2007-07-12 Den grimme ælling og mig
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2007-06-11 Den grimme ælling og mig
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Den grimme ælling og mig
Stockholm Film Festival Junior 2007-04-15 Den grimme ælling og mig
Malmö, BUFF 2007-03-13 Den grimme ælling og mig
New York International Children's Film Festival 2007-03-02 Den grimme ælling og mig
Dubai International Film Festival 2006-12-10 Den grimme ælling og mig
Toronto International Film Festival 2006-09-07 Den grimme ælling og mig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.