enda

Isabel Bernadette Brammer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Klipper Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Klipper DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 2. klipper DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Klipper DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Op med halen 2014 Klipper Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Klipper Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Klipper Tv-serie
Bankerot 2014 Klipper Tv-serie
Dicte 2 2014 Klipper Tv-serie
Dicte 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Karla og Jonas 2010 B-klipper DK/Spillefilm
Dagen efter 2009 Klip DK/Kort fiktion
Arn - tempelridderen 2007 B-klipper U/Spillefilm
Store danskere: Thit Jensen 2007 Klipper Tv-dokumentar
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Klip DK/Kort fiktion
Super latte 2006 Klipper DK/Kort fiktion
Trækfugle 2001 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Jolly Roger 2001 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.