enda

Jacob Groth

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Komponist Tv-serie
Kapgang 2014 Komponist DK/Spillefilm
Dead Man Down 2013 Musik U/Spillefilm
My love - Historien om Poul & Mai 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Ferdig mann 2010 Komponist (suppl. musik) DK/Kort fiktion
Mænd der hader kvinder 2009 Musik U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Musik U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Musik U/Spillefilm
Headhunter 2009 Komponist DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Musik Tv-serie
To verdener 2008 Komponist, Musikproducer DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Musik DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Musik DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Komponist, Musikproducer DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Komponist DK/Spillefilm
Ketchup-effekten 2004 Musik U/Spillefilm
Krøniken 2004 Musik Tv-serie
Ørnen 2004 Musik Tv-serie
Skagerrak 2003 Musik DK/Spillefilm
Fukssvansen 2001 Musik DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Musik DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Musik Tv-serie
TAXA 1997 Musik Tv-serie
Pigen med de grønne øjne 1995 Musik DK/Kort fiktion
De skrå brædder 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Cirkus Ildebrand 1995 Musik DK/Spillefilm
Pumaens datter 1994 Musik DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Musik U/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Musik DK/Kort fiktion
Drengene fra Sankt Petri 1991 Musik DK/Spillefilm
Klatretyven 1991 Musik Tv-serie
Guldregn 1988 Musik DK/Spillefilm
Peter & Pierre 1985 Musik DK/Dokumentarfilm
Tænk at få brusebad 1985 Musik DK/Dokumentarfilm
Stationer 1984 Musik DK/Kort fiktion
Kalk 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Otto er et næsehorn 1983 Musik DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Musik DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Musik, Musiker DK/Spillefilm
Der var krig i verden 1977 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.