enda

Jacob Marlow

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Team Albert 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mercur 2017 Belysningsmester Tv-serie
Kollektivet 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Bankerot 2014 Belysningsmester Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Belysningsmester U/Spillefilm
Hævnen 2010 2. fotograf, Belysningsmester DK/Spillefilm
Sangen 2009 Foto DK/Kort fiktion
Antichrist 2009 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Mammut 2009 Belysningsmester U/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mettes overskyede verden 2007 Foto DK/Kort fiktion
AFR 2007 Fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
It's all about love 2002 Belysningsmester DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Lys DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Lys DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Senior Sergeant, Belysningsmester DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Belysningssupervisor DK/Spillefilm
Anna 2000 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bleeder 1999 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Lys DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Belysningsmester DK/Spillefilm
Portland 1996 Lys DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Lys DK/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Belyser DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Belysningsmester DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lys DK/Spillefilm
Giselle 1991 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Farlig leg 1990 Lys DK/Spillefilm
Casanova 1990 Belysningsmester DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tekno Love 1989 Lys DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Belyser DK/Spillefilm
En verden til forskel 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Exil - en farvefilm 1988 Belyser DK/Eksperimentalfilm
Skyggen af Emma 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Lys DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Lys DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Lys DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.