enda

Jens Juncker-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Stills DK/Spillefilm
Stefan 2010 Stills DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Stills DK/Spillefilm
Benja 2009 Stills DK/Kort fiktion
Ved verdens ende 2009 Stillfotograf (Danmark) DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
To verdener 2008 Stills DK/Spillefilm
Grisen 2008 Stills DK/Kort fiktion
Evigt elskes kun det tabte 2008 Stills DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Stillfotograf DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Stills DK/Spillefilm
Fighter 2007 Stills DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Stills DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Stills DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Stills DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Stills DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Stills Tv-serie
Den store dag 2005 Stillfotograf DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Stills DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Stills DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Stills DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Stills DK/Kort fiktion
De største helte 1996 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.