enda

Jesper Lorents

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Chefrekvisitør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Chefrekvisitør Tv-serie
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Chefrekvisitør (Danmark) DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Chefrekvisitør (Danmark) DK/Spillefilm
Labrador 2012 Set design DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Rekvisitør DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Klovn 2005 Regi Tv-serie
Skagerrak 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dogville 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lysets hjerte 1998 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Rekvisitør Tv-serie
De største helte 1996 Rekvisitør DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Regi-runner DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.