enda

Jill Knuttel

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Scripter Tv-serie
Far til fire på toppen 2017 Scripter DK/Spillefilm
The Model 2016 Scripter DK/Spillefilm
9. april 2015 Scripter DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Scripter DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Scripter DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Scripter DK/Spillefilm
To verdener 2008 Scripter DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Scripter Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Manus-supervisor Tv-serie
Krøniken 2004 Scripter Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Scripter, Assisterende producer Tv-serie
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Manus-supervisor Tv-serie
Skjulte spor 2000 Manus-supervisor Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Manus-supervisor Tv-serie
Bølle-Bob 1998 Scripter DK/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Manus-supervisor Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Manus-supervisor Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Manus-supervisor Tv-serie
Farligt venskab 1995 Scripter DK/Spillefilm
Alle tiders jul 1994 Manus-supervisor Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 Scripter Tv-serie
Sødere end honning 1989 Scripter DK/Kort fiktion
Tekno Love 1989 Scripter DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Scripter DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Scripter DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Scripter DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Scripter DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Scripter DK/Kort fiktion
Flamberede hjerter 1986 Scripter DK/Spillefilm
Mellem grænser 1986 Scripter DK/Kort fiktion
Ballade i byrådet 1985 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.