enda
Person

Karin Trolle

Producer. Født 15/3 1953.

Trolle har arbejdet i filmbranchen siden 90''erne i en række forskellige funktioner, blandt andet som lineproducer, produktionskoordinator og produktionsleder. Hun har produceret en række af Bille Augusts film, herunder ''Marie Krøyer'' (2012), ''Stille hjerte'' (2014) og ''Lykke-Per'' (2018) og ''Pagten'' (2021).
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kysset 2023 Associate producer DK/Spillefilm
Pagten 2021 Producer DK/Spillefilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Lineproducer-assistent Dokumentarserie
I Walk 2020 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lykke-Per 2018 Producer DK/Spillefilm
Aquarela 2018 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Line producer DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Line producer Tv-serie
Stille hjerte 2014 Line producer DK/Spillefilm
Baby 2014 Line producer DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Line producer (udvikling) DK/Kort fiktion
Hvor lyset kommer ind 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Producer, Line producer DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Line producer DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 1. instruktørassistent (Kenya), Produktionsleder, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Produktionsleder (præproduktion) DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Line producer, Oversættelse (svensk), Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Instruktørassistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Produktionsleder, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Store planer 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Postproduktion DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Oversættelse DK/Spillefilm
Okay 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Anna 2000 Indspilningsleder (Marokko), Location manager (Marokko) DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Instruktørassistent Tv-serie
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Personlig assistent (Bille August) U/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Produktion DK/Spillefilm