enda

Karin Trolle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kirsebæreventyret 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lykke-Per 2018 Producer DK/Spillefilm
Aquarela 2016 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Line producer DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Line producer Tv-serie
Stille hjerte 2014 Line producer DK/Spillefilm
Baby 2014 Line producer DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Line producer (udvikling) DK/Kort fiktion
Hvor lyset kommer ind 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Producer, Line producer DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Line producer DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 1. instruktørassistent (Kenya), Produktionsleder, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Produktionsleder (præproduktion) DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Tårnkran 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Borerig 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Fræser 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Lift 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
Lastbil 2009 Postproduktionskoordinator Fiktionsserie
The Devilles 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Line producer, Oversættelse (svensk), Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Instruktørassistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Produktionsleder, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Store planer 2005 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Postproduktion DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Oversættelse DK/Spillefilm
Okay 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Anna 2000 Indspilningsleder (Marokko), Location manager (Marokko) DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Instruktørassistent Tv-serie
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Personlig assistent (Bille August) U/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Produktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2019-09-15 Lykke-Per
Seattle International Film Festival 2019-05-16 Lykke-Per
Beijing International Film Festival 2019-04-15 Lykke-Per
Sofia International Film Festival 2019-03-07 Lykke-Per
Göteborg International Film Festival 2019-01-25 Lykke-Per
Lübeck, Nordische Filmtage 2018-10-30 Lykke-Per
Hamburg FilmFest GmbH 2018-09-27 Lykke-Per
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2018-08-18 Lykke-Per
Seattle International Film Festival 2013-05-16 Marie Krøyer
Palm Springs International Film Festival 2013-01-03 Marie Krøyer
Torun, Camerimage 2012-11-24 Marie Krøyer
Tallinn Black Nights Film Festival 2012-11-13 Marie Krøyer
Lübeck, Nordische Filmtage 2012-10-31 Marie Krøyer
Chicago International Film Festival 2012-10-10 Marie Krøyer
Busan International Film Festival 2012-10-04 Marie Krøyer
Rio de Janeiro Film Festival 2012-09-27 Marie Krøyer
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2012-08-15 Marie Krøyer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.