enda

Kasper Jansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Visual effects Tv-serie
Historien om Danmark 2017 Digital compositing Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Visual effects Tv-serie
Sorgenfri 2016 VFX artist DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Visual effects Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Visual effects Tv-serie
Bankerot 2014 Visual effects Tv-serie
Steppeulven 2014 Compositing DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Visual effects Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Visual effects Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Visual effects Tv-serie
Borgen 2 2011 Visual effects Tv-serie
Hovedløst begær 2011 Colorist DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Compositing DK/Spillefilm
Mille 2009 Digital compositing Tv-serie
De vilde svaner 2009 Compositing DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Digital compositing Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Digital compositing Tv-serie
Vikaren 2007 3D-artist DK/Spillefilm
Strings 2004 3D-artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.