enda

Katrine Tersgov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A White, White Day 2019 Makeup U/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Chefsminkør Tv-serie
Vinterbrødre 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Sminkør Tv-serie
Bedrag 1 2016 Hår og makeup Tv-serie
Bedrag 2 2016 Hår stylist Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
The Model 2016 Makeup DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Sminkør Tv-serie
Kartellet 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Sminkeassistent Tv-serie
MGP Missionen 2013 Sminkedame, Chefsminkør DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Sminkør Tv-serie
Smagen af livet 2012 Stylist DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Makeup assistent Tv-serie
Alle for én 2011 Frisør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.