enda

Kristian Høgh Jeppesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Dragekaptajnen DK/Spillefilm
Friheden 2018 Lucas' far Tv-serie
Den bedste mand 2017 Kommentator DK/Spillefilm
Mercur 2017 Iversen, kontorchef Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Hans Vilhelm Adolf Juhl DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Hans Erik Tv-serie
Fasandræberne 2014 Bjarne Thøgersen DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Fuldmægtig DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Bedemand Tv-serie
Last station 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Tv-speaker Tv-serie
Se min kjole 2009 Mand til jagtselskab DK/Spillefilm
Klovn 2005 Næstformand Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.