enda

Lars Vestergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Fotograf Tv-serie
Mercur 2017 Fotograf Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Fotograf Tv-serie
Listen 2014 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Halvbroderen 2013 Fotograf Tv-serie
Borgen 2 2011 Fotograf Tv-serie
Mor byttes 2010 Foto DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Foto, Stills DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Foto DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Foto DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Foto DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Foto Tv-serie
Bjergkuller 2002 Foto DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Foto Tv-serie
Fukssvansen 2001 Foto DK/Spillefilm
Kat 2001 Foto DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Foto Tv-serie
Tut & Tone 1999 Foto DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Latino 1997 Foto DK/Kort fiktion
Skæbnebilleder 1997 Foto DK/Kort fiktion
Clarks 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Zoo 1996 Foto DK/Kort fiktion
Afsked 1995 Foto DK/Kort fiktion
Poesie album 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
Fyrtøjet 1993 Produktion DK/Kort fiktion
Brev til Indien 1991 Instruktion, Lyd DK/Dokumentarfilm
Dronning i nord 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
At bygge et skib 1990 Producer, Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Tornio voyageurs 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Campingplads 1989 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Papirduen 1988 Foto DK/Kort fiktion
Midtbanegeneralens pletskud 1987 Klip DK/Kort fiktion
Next stop Nevada 1 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorø Akademi 1958-80 - Tvang og trivsel 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hamskifte 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Gåsen 1986 Foto DK/Eksperimentalfilm
Når De Gamle Huse... 1986 Foto DK/Eksperimentalfilm
Fantasidage 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Det blinde øje 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Lis og Jørgen 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Parat 1986 Foto DK/Eksperimentalfilm
Tiden imellem 1986 Foto DK/Eksperimentalfilm
Holbæk Plagen 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Holbæk Workshop 700 1-9 1986 Foto Antologi
Ups! I-v Den Endelige Løsning 1985 Instruktion, Manus, Lyd DK/Kort fiktion
Slås Om Job I-V 1985 Instruktion, Lyd DK/Kort fiktion
Naverne på Christiania 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rævekagen 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Video Journalen 1-12 1985 Lyd DK/Reklamefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
2. pris bedste animationsfilm 1993 Chicago Int. Children's Film Festival 1993 Fyrtøjet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tallinn Black Nights Film Festival 2005-11-24 Fyrtøjet
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-09-09 Fyrtøjet
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2005-07-16 Fyrtøjet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.