enda

Lárus Ren Gudbjörnsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Rulletekster, Avid-supervisor DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2018 Mastering Tv-serie
Journal 64 2018 Avid-supervisor DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Håbet 2018 Avid-supervisor Tv-serie
Vitello 2018 Mastering DK/Spillefilm
Vitello napper en kat 2018 Mastering Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Mastering Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Mastering Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Mastering Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Mastering Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Mastering Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Mastering Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Mastering Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Mastering Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Mastering Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Mastering Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Mastering Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Mastering Tv-serie
Wolf and Sheep 2017 Avid-assistent DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Darling 2017 Avid-tekniker DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Avid-tekniker DK/Dokumentarfilm
Du forsvinder 2017 Avid-tekniker DK/Spillefilm
Rejsen 2017 AV-tekniker DK/Dokumentarfilm
Flaskepost fra P 2016 Avid-tekniker DK/Spillefilm
The Model 2016 Avid-tekniker DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Teknisk assistent DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Avid-tekniker DK/Spillefilm
En chance til 2015 AV-tekniker DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Avid-assistent U/Spillefilm
Miraklet 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
I am Here 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
En du elsker 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
The Salvation 2014 AV-tekniker DK/Spillefilm
Sidste weekend 2013 Online DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Online DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Teknisk assistent U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 AV-tekniker DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 AV-tekniker DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Avid-assistent DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Avid-assistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Avid-assistent DK/Spillefilm
Brainy 2011 Avid-assistent DK/Kort fiktion
Karim 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.